Озеленити й облагородити: львів’яни просять облаштувати на Сихові сквер

Львів’яни просять облаштувати сквер вздовж вулиці Панаса Мирного. Фото: pinterest

Львів’яни просять облаштувати сквер вздовж вулиці Панаса Мирного. Фото: pinterest

Транспорт та інфраструктура
01 лютого 2021 12:39

Львів’яни просять облаштувати сквер вздовж вулиці Панаса Мирного, який об'єднав би ділянку витоку Полтви та Храм Святих Кирила і Методія УГКЦ. Відповідна петиція з’явилася у Єдиній системі електронних петицій. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Ця територія, загальною площею понад 2 гектари, на даний час є доглянутою, проте не достатньо цивілізованою та знаходиться в густозабудованому, індустріальному районі міста, де могла б бути чи не єдиним місцем для прогулянок та відпочинку місцевих жителів та працюючих», – йдеться у петиції.

Фото з петиціїФото з петиції

Автори петиції хочуть, аби міськрада облагородила зелену зону, зберегла місцеву флору і фауну, облаштували інноваційний громадський простір з освітленням, пішохідними алеями та лавками.

Жителі вимагають не дозволити забудувати територію підприємствами, установами, організаціями, об’єктами з торгово-офісними приміщеннями, магазинами, закладами харчування тощо. За словами авторів петиції, ця ділянка повинна задовольняти потреби на культурне дозвілля та відпочинок громади, а не працювати для інтересу конкретного суб’єкта підприємницької діяльності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах