Побив водія: у Львові пасажира автобуса оштрафували на 17 тисяч гривень

У Львові пасажира автобуса оштрафували на 17 тисяч гривень. Фото: i.imgur.com (умовне)

У Львові пасажира автобуса оштрафували на 17 тисяч гривень. Фото: i.imgur.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
02 лютого 2021 14:14

Шевченківський районний суд Львова оштрафував 45-річного чоловіка, який побив водія та пошкодив автобус №46. Тепер нападнику доведеться сплатити 17 тисяч гривень за інцидент, який трапився 18 жовтня 2020 року. Про це пише Zaxid.net. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як йдеться у матеріалах справи, один з пасажирів автобуса №46 почав нецензурно висловлюватись до водія, а потім запропонував йому вийти з транспорту. Коли водій вийшов з автобуса, то Ростислав Д. підняв з землі камінь і розбив ним лобове скло автобуса. Потім він знову підняв камінь і, намагаючись кинути його в автобус, попав у руку водія. Потім чоловік кілька разів вдарив водія автобуса. Згідно з даними експертизи, водій автобуса отримав легкі тілесні ушкодження.

Після цього неприємного випадку автобус зняли з маршруту, щоб замінити лобове скло. Заміна скла та інші збитки вартували комунальному «АТП-1» 14,7 тисяч гривень.

Згідно з обвинувачу вальним актом, нападник визнав свою провину. На судове засідання, яке відбулось 27 січня 2021 року, чоловік не прийшов. У судовому вироку не вказується причина агресивної поведінки пасажира автобуса.

Суддя Шевченківського райсуду Валентина Свірідова визнала Ростислава Д. винним у хуліганстві та оштрафувала його на 17 тисяч гривень. Цей вирок ще не набув законної чинності, бо не пройшло 30 днів з моменту його оголошення.

Зазначимо, автобус №46 курсує за маршрутом «Санта-Барбара – вул. П.Орлика» у Львові. Маршрут обслуговує львівський комунальний перевізник «АТП №1».

Нагадаємо, водія маршрутки Борислав – Ясениця-Сільна, який під час локдауну перевозив у автобусі "стоячих" пасажирів, оштрафували на 17 тисяч гривень. Інцидент стався 9 січня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах