Самопоміч: сьогодні о 15:00 у Львові оголошено загальноміське прибирання снігу

Самопоміч: 8 лютого о 15:00 у Львові оголошено загальноміське прибирання снігу. Фото: Львівська міськрада.

Самопоміч: 8 лютого о 15:00 у Львові оголошено загальноміське прибирання снігу. Фото: Львівська міськрада.

Транспорт та інфраструктура
08 лютого 2021 13:39

Міський голова Львова Андрій Садовий оголосив у місті загальноміське прибирання вулиць від снігу. Сьогодні, 8 лютого, о 15:00 всі працівники міської ради, прихопивши лопати, вийдуть на прибирання. Мешканців, ОСББ, управляючих компаній та власників підприємств просять організуватись і розчистити сніг біля своїх територій та помешкань. 

Мер Львова зазначив, що складна ситуація потребує нестандартних рішень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Закликаємо всіх небайдужих львів’ян сьогодні долучитись до загальноміського прибирання вулиць від снігу. Прогноз погоди на цей тиждень невтішний. Так виглядає, що снігопад не вщухатиме. Наші комунальні служби роблять все, що в їхніх силах. Але потрібна допомога. Сьогодні о 15:00 всі працівники міської ради вийдуть на прибирання. Прохання до мешканців, ОСББ, управляючих компаній та власників підприємств організуватись і розчистити сніг біля ваших територій та помешкань. Така кількість снігу не є звичною для нашої громади. Але об’єднавшись, можемо побороти негоду", – сказав Андрій Садовий.

Зазначимо, що заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко, директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко та в.о. начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради Роман Яцикович ще зранку взяли лопати в руки й розпочали розчищати центр Львова від снігу.

Львівські чиновники з лопатами. 8 лютого 2021 рік. Фото: Євген Бойко.Львівські чиновники з лопатами. 8 лютого 2021 рік. Фото: Євген Бойко.

Нагадаємо, що 8 лютого у Львові та в області оголошено штормове попередження. Через хуртовину, пориви вітру та сильну ожеледицю рятувальники закликали водіїв та пішоходів, за можливості, залишатися вдома.

Додамо, що заметіль у Львові не вщухає вже майже добу. Через слизьку дорогу вже сталося кілька ДТП. Комунальники не встигають прибирати дороги та хідники. Міжнародний аеропорт «Львів» повідомив про затримку та скасування низки авіарейсів. Міський голова Львова закликав львів’ян відкидати сніг поблизу своїх домівок власноруч. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах