Львів у сніговому полоні: як курсує транспорт

Львів у сніговому полоні: як курсує транспорт. Фото: Львівська міська рада

Львів у сніговому полоні: як курсує транспорт. Фото: Львівська міська рада

Транспорт та інфраструктура
14 лютого 2021 10:54

Попри снігопад, станом на ранок 14 лютого у Львові курсує 266 одиниць громадського транспорту. На лінії виїхали 73 одиниці трамваїв і тролейбусів, 135 автобусів АТП-1 та 58 автобусів приватних перевізників. про це повідомили в міському управлінні транспорту.

Як йдеться у повідомленні, випуск електротранспорту станом на ранок становить 86% від плану, автобусів АТП-1 — 90% від плану, автобусів приватних перевізників — 44% від плану.

Львівська міська рада просить власників машин не залишати їх біля тротуарів, щоб не ускладнювати рух громадського транспорту та роботу комунальних служб з очищення доріг та хідників від снігу.

Львів'яни мають можливість відстежити рух тролейбусів та трамваїв.

Доповнено: станом на 10:00 год в місті курсує 75 одиниць електротранспорту, що становить 96% від плану випуску, 144 автобуси АТП-1, що становить 90% від плану випуску, та 75 автобусів приватних перевізників, а це 58% від плану випуску.

Через негоду у Львові скасували кільканадцять рейсів міжміських автобусів із автовокзалу, що на Стрийській, зокрема Львів - Моршин (Стрийське АТП), Львів –Гусятин, Львів – Тернопіль. З автовокзалу Двірцевий скасували рейс Львів – Калуш (АТП-14627 ТЗДВ), Львів – Івано-Франківськ (РогатинавтоВАТ). А з автовокзалу Північний, що на вулиці Богдана Хмельницького, — Львів – Броди та Львів – Крехів, Львів – Червоноград, Львів – Кам'янка Бузька

Нагадаємо, що серез сильний мороз у Львівській області загинув чоловік. Ще двох – госпіталізували. Наймолодшому з них – 27 років. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах