Затамуй подих: названо найчистіші і найбрудніші перехрестя Львова

Названо найчистіші і найбрудніші перехрестя Львова. Фото: pexels.com (умовне)

Названо найчистіші і найбрудніші перехрестя Львова. Фото: pexels.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
05 березня 2021 11:49

У січні-лютому 2021 року фахівці провели  заміри повітря на 30 перехрестях Львова та визначили найчистіші і найбрудніші з них. Виявилось, що у місті немає перехресть зі шкідливим та дуже шкідливим рівнем забруднення.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в хімічній лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління», перевищення допустимих норм хімічних компонентів зафіксували на 19-ти із 30-ти львівських перехресть.

Безпечний рівень забруднення є на чотирьох перехрестях: вул.Шпитальна – вул.Данилишина, вул.Січових Стрільців – вул.Гнатюка, вул.Зелена – вул.Конопницької – вул.Петрушевича,  вул.Городоцька – вул.Залізнична.

Помірний рівень є на п’яти перехрестях: пр.Червоної Калини; вул.Личаківська – вул.Пасічна;  вул.Липинського – вул.Хмельницького; вул.С.Бандери – вул.Антоновича – вул.Русових; вул.Кульпарківська – вул.Городоцька.

Нагадаємо, цього року у Львові планують закупити та встановити ще дві стаціонарні станції для моніторингу якості повітря. Так, на станції у проекті бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади на 2021 рік передбачено 3 мільйона гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах