Покращення: в підземному переході на Митній хочуть облаштувати мистецький простір

В підземному переході на Митній хочуть облаштувати мистецький простір. Фото: section.in.ua

В підземному переході на Митній хочуть облаштувати мистецький простір. Фото: section.in.ua

Транспорт та інфраструктура
12 березня 2021 12:37

В підземному переході на площі Митній у Львові демонтують усі торгівельні павільйони. Натомість міський голова Андрій Садовий запропонував облаштувати мистецький простір.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Маємо рішення суду. Думали, що підприємець добровільно здійснить демонтаж, однак ні. Тому беремо відповідальність на себе. Опісля подумаємо, яким чином привести цей підземний перехід до нормального стану», — зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Мер Львова Андрій Садовий запропонував облаштувати в переході мистецьку галерею для молодих художників. Цю ідею планують ще обговорити з авторами громадського простору на площі Митній — компанією «Рутенія».

Так, впродовж 60 днів комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» спільно з Личаківською районною адміністрацією демонтують торгівельні павільйони в підземному переході на площі Митній у Львові.

Нагадаємо, на вулицях Липинського – Лінкольна у Львові пропонують облаштувати музичний сквер на честь честь відомої американської співачки українського походження Квітки Цісик.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах