Посилений карантин у Львові: як курсуватиме громадський транспорт

Посилений карантин у Львові: як курсуватиме громадський транспорт. Фото: IStock (умовне)

Посилений карантин у Львові: як курсуватиме громадський транспорт. Фото: IStock (умовне)

Транспорт та інфраструктура
17 березня 2021 16:41

З 19 до 28 березня на території Львівської громади діятиме посилений карантин. Протягом цього часу громадський транспорт буде курсувати, але з дотриманням карантинних вимог.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На міській комісії ТЕБ і НС рішення про заборону курсування транспорту не приймали. Всі розуміють, що треба довозити медиків на роботу, працівників наших стратегічних підприємств, та інших устав, які будуть працювати. Тому, закликаємо мешканців дотримуватися правил карантину, без маски не заходити у транспорт, та, за можливості, обмежити поїздки у транспорті, і без нагальної потреби ним не користуватися», — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Зазначимо, з 19 березня молодша школа у Львові переходить на канікули. Старші класи продовжують дистанційне навчання. Також припиняють роботу всі заклади культури: театри, кінотеатри, музеї, концертні майданчики. Всі масові заходи переносяться. Заклади громадського харчування працюватимуть лише "на виніс" і доставку. Крамниці у торгових центрах закриють, працюватимуть лише продуктові та зоомагазини, аптеки. Господарські магазини працюватимуть тільки на видачу за попереднім замовленням. Львівські салони краси та спортивні — за індивідуальним попереднім записом.

Нагадаємо, з 15 березня у Львові курсує більша кількість трамваїв та тролейбусів на низці маршрутів. Збільшення одиниць електротранспорту ініціювали задля покращення обслуговування пасажирів та комфортного доїзду загалом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах