Прощавайте ДТП: на вулиці Княгині Ольги встановлять світлофор

На вулиці Княгині Ольги встановлять світлофор. Фото: pexels.com (умовне)

На вулиці Княгині Ольги встановлять світлофор. Фото: pexels.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
07 квiтня 2021 15:32

На небезпечному пішохідному переході на вулиці Княгині Ольги, що біля повороту на вулицю Бойчука у Львові, встановлять світлофор. Тут автомобілі часто збивають пішоходів, тож світлофор має зробити цю ділянку дороги безпечнішою.

Відповідне рішення прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху під час сьогоднішнього засідання, 7 квітня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Цікаво, що раніше комісія уже приймала рішення щодо облаштування світлофора на цьому переході. Його планували встановити під час майбутніх робіт з реконструкції колії, однак 7 квітня вирішили не чекати на реконструкцію та таки встановити світлофор.

Так, «Львівавтодор» має замовити проектно-кошторисну документацію, а у бюджеті розвитку на 2021 рік передбачать гроші, щоб встановити світлофор ще цього року.

Зазначимо, на цьому переході на вулиці Княгині Ольги часто трапляються ДТП через перевищення швидкості водіями. Остання аварія тут трапилась 3 квітня, коли автомобіль збив пішохода. Після удару чоловіка відкинуло на 15 метрів, та, на щастя, він вижив.

Нагадаємо, на найбільш проблемних перехрестях Львова змінять організацію руху. Управління транспорту Львівської міської ради виявили 16 таких перехресть.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах