Подивишся на сакури: зі Львова до Ужгорода знову курсуватиме популярний раніше потяг

Зі Львова до Ужгорода знову курсуватиме популярний раніше потяг. Фото: raxcdn.com (умовне)

Зі Львова до Ужгорода знову курсуватиме популярний раніше потяг. Фото: raxcdn.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
14 квiтня 2021 10:29

Вже з цієї п’ятниці, 16 квітня, Львівська залізниця відновить рух регіональних поїздів між Львовом та Ужгородом, який скасували ще понад рік тому. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Відновлення потягу № 829/830 дозволить сполучити чи не найбільш привабливі містечка Закарпаття та Карпат для безпечного весняного відпочинку в горах без скупчення людей.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Потяг вирушатиме з Ужгорода о 05:13 щоденно, окрім середи, а прибуватиме до Львова о 10:59. Зворотній рейс зі Львова вирушатиме щоденно о 16:37, крім вівторка, прибуваючи до столиці Закарпаття о 22:22.

Потяг зупинятиметься на станціях Миколаїв-Дністровський, Стрий, Сколе, Тухля, Славсько, Лавочне, з.п. Опорець, Воловець, Свалява, з.п. Карпати, Мукачеве, Батьово, Чоп.

Вартість проїзду залишиться максимально доступною – до 75 гривень. При цьому восьмивагонний поїзд матиме достатньо місця для зручної і безпечної розсадки кількох сотень пасажирів.

Також в Укрзалізниці обіцяють ретельно дезінфікувати контактні поверхні поїзда перед кожним рейсом. В потягах слідкуватимуть за дотриманням правил протиепідемічної безпеки. Зокрема, йдеться про масковий режим.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» продовжила курсування швидкісного потяга Інтерсіті+№745 сполученням Київ – Славське, що зупиняється у Львові, на весь весняний та літній період.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах