Не купуй там: у Львові виявили ще два незаконні будівництва

У Львові виявили ще два незаконні будівництва. Фото: міська рада Льовова

У Львові виявили ще два незаконні будівництва. Фото: міська рада Льовова

Транспорт та інфраструктура
20 квiтня 2021 17:05

Міська інспекція держархбудконтролю виявила у Львові самовільне будівництво на вулиці Смілій, 1а та на вулиці Варшавській, 171 (ЖК «Хелен Таунхаус»). Мешканців просять бути обачними і не купувати квартири у неперевірених забудовників.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На об’єкті, що на вул. Сміла, 1а, роботи розпочались ще у 2020 році. Однак ми тоді не могли проводити перевірок, оскільки у нас забрали повноваження. Тепер, коли наша Інспекція знову має повноваження, ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без належних дозвільних документів», — сказав начальник Інспекції ДАБК Львова Тарас Павлишин.

За його словами, на вулиці Варшавській, 171 забудовник також відновив будівництво багатоквартирного будинку без дозвільних документів.

Фото: міськрадаФото: міськрада

«Стосовно вул. Варшавської, 171, то там раніше продавали квартири через Інтернет, ми бачили інформацію щодо ЖК «Хелен Таунхаус». Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи», — зазначив Тарас Павлишин.

Власника землі також притягнуть до відповідальності через відсутність необхідних дозвільних документів.

Нагадаємо, інспекція державного архітектурно-будівельного контролю закликала містян не купувати квартири у сумнівних забудовників Львова. Інспекція оновила перелік підприємців, які погано себе зарекомендували. Мерія закликає не купувати житло на вулиці Тернопільській, 42 у Львові.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах