Тунель, супермаркет, багатоповерхівка: Львів прийняв низку рішень у сфері містобудування

Тунель, супермаркет, багатоповерхівка: Львів прийняв низку рішень у сфері містобудування. Фото: unsplash.com.

Тунель, супермаркет, багатоповерхівка: Львів прийняв низку рішень у сфері містобудування. Фото: unsplash.com.

Транспорт та інфраструктура
16 квiтня 2021 13:40

У Львові затвердили будівництво нового супермаркету, тунелю та багатоповерхівки з офісними приміщеннями та підземним паркінгом. Виконком Львівської міськради 16 квітня прийняв низку рішень у сфері містобудування. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, як йдеться у повідомленні міської ради, Львів підтримав рішення про будівництво зовнішнього ліфта до будівлі поліклінічного відділення №1 П'ятої міської клінічної лікарні, що на вулиці Генерала Чупринки, 43. Затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію «Львівського міського центру реабілітації «Джерело», що на вулиці Пасічній, 39. І затвердив будівництво шляхопроводу тунельного типу під залізничними коліями станції Клепарів.

Також сьогодні, 16 квітня, виконком Львівської міської ради затверджена реконструкція ТзОВ «АТБ-Маркет» нежитлових приміщень під магазин продовольчих та непродовольчих товарів на вулиці Богдана Хмельницького, 212. А громадянці Стахів – затверджено будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями та підземним паркінгом на вулиці Повітряній, 82.

Нагадаємо, що міська інспекція держархбудконтролю виявила у Львові самовільне будівництво на вулиці Смілій, 1а та на вулиці Варшавській, 171 (ЖК «Хелен Таунхаус»). Мешканців просять бути обачними і не купувати квартири у неперевірених забудовників.

Про скасування містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вул. Коцюбинського, 7 від 28.10.2015 №196.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах