Є відповідь: чому у Львові не курсує маршрутка №42

Чому у Львові не курсує маршрутка №42. Фото: nashkiev.ua (умовне)

Чому у Львові не курсує маршрутка №42. Фото: nashkiev.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
25 травня 2021 14:30

У Львові тимчасово не курсує маршрутка №42. Перевезення припинили через введення у місті «червоної» зони, а тепер представники міськради спілкуються з перевізником щодо відновлення маршруту.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«З початку травня ми звернулися до перевізника про відновлення роботи цього маршруту, але там кажуть, що в них немає ресурсів. Автотранспортному підприємству вже виписані кілька штрафів. За таке порушення перевізник має сплатити 1700 гривень штрафу», – розповів виданню Твоє місто начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

За словами чиновника, також є нюанси через ремонт на вулиці Степана Бандери. Адже аби маршрутка №42 курсувала, потрібно відкорегувати її звичний маршрут.

Зазначимо, маршрутка №42 курсує за маршрутом проспект Червоної Калини – площа Кропивницького. Обслуговує маршрут львівське «АТП-14630».

Нагадаємо, у Львівській мерії погодили подорожчання проїзду в громадському транспорті з 7 до 10 гривень. Тобто вартість проїзду зросла на 3 гривні. Нові тарифи вступлять в дію уже з четверга, 27 травня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах