Шукай ще три гривні: відсьогодні у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті

Шукай ще три гривні: відсьогодні у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті. Фото з архіву Київського музею історії транспорту (умовне).

Шукай ще три гривні: відсьогодні у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті. Фото з архіву Київського музею історії транспорту (умовне).

Транспорт та інфраструктура
27 травня 2021 09:37

Відсьогодні, 27 травня, у Львові зросла вартість проїзду у громадському транспорті. Квитки у львівських маршрутках, автобусах, трамваях і тролейбусах коштують однаково – 10 гривень. Ті, хто користується послугами електротранспорту, має можливість зекономити, купуючи квитки не у водіїв. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

З 27 травня вартість за одну поїздку в автобусах становить 10 гривень. В електротранспорті теж 10 гривень – за умови придбання квитка у водія, 9 гривень – за умови придбання квитка у точках продажу (кіосках) та 8,5 гривені для тих, хто оплачує за проїзд онлайн. Натомість зберігається пільговий проїзд для усіх категорій пільговиків. 

Вартість разового квитка на проїзд у водія у міському електричному транспорті для студентів відсьогодні, 27 травня, стала 5 гривень.

Обмін дійсних проїзних документів на нові триватиме до 10 червня, за такою адресою: Львів, вулиця Сахарова, 2, у відділі зборів "Львівелектротрансу" на першому поверсі, а також у квитковому кіоску на вулиці Княгині Ольги (кінцева трамвайного маршруту № 3). Обміняти можна старі квитки, придбані раніше, на квитки за новою вартістю з доплатою різниці.

Востаннє вартість проїзду в львівських автобусах із 5 до 7 грн зросла 1 лютого 2019 року, а в електротранспорті – у січні 2020 року.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах