Де саме: у Львові з’являться два патріотичні мурали

У Львові з’являться два патріотичні мурали. Фото: Інститут міста

У Львові з’являться два патріотичні мурали. Фото: Інститут міста

Транспорт та інфраструктура
02 червня 2021 14:41

На стінах двох шкіл у Залізничному районі Львова з’являться патріотичні мурали, створені учнями. Про це повідомили на сторінці «Інститут міста». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Вітаємо переможців конкурсу шкільних муралів! В нас їх аж двоє!  Найбільше балів набрала 65 школа, а друге місце зайняла 77 школа. Запланований час реалізації робіт учнями – серпень-вересень 2021. Протягом літа школярі налагоджуватимуть співпрацю зі своїми фандрейзерами», – йдеться в повідомленні.

Свої роботи на конкурс подали п’ять шкіл Залізничного району: №77, 68, 60 та 65, а також ліцей №15. Голосування за проекти тривало впродовж доби на сторінці Інституту міста. Переможців обирали за кількома критеріями: цікаве обґрунтування ідеї малюнку, відповідність тематиці патріотизму та наявність стіни школи, на якій можна буде створити цей мурал.

Перше місце отримав проект учениці 9-В класу школи №65 Тетяни Буйної. Другий проект, який також втілять в життя, створила учениця 9-А класу школи №77 Анна Діда.

У Львові з’являться два патріотичних мурали. Фото: Інститут містаУ Львові з’являться два патріотичних мурали. Фото: Інститут міста

У Львові з’являться два патріотичних мурали. Фото: Інститут містаУ Львові з’являться два патріотичних мурали. Фото: Інститут міста

Так, частину грошей на створення муралів мають зібрати самі школярі, а ще 50 тисяч гривень виділить управління освіти Львівської міськради. Малювати стінописи будуть художники Андрій Буняк та Тарас Довганюк.

Нагадаємо, у Львові намалювали мурал «Невиидимі люди» в пам'ять про бездомних та бідних, які постраждали від насильства. Стріт-арт з’явився на вулиці Єфремова, 11 на трансформаторній підстанції «Львівобленерго».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах