Об'їжджай: 12 червня через масштабні велозмагання у Львові перекриватимуть рух

Об'їжджай: 12 червня через масштабні велозмагання у Львові перекриватимуть рух. Фото: By Edelweiss.

Об'їжджай: 12 червня через масштабні велозмагання у Львові перекриватимуть рух. Фото: By Edelweiss.

Транспорт та інфраструктура
09 червня 2021 12:24

Через всеукраїнські змагання з велосипедного спорту «Львівська сотка» у суботу, 12 червня, у Львові ситуативно перекриватимуть рух на вулицях. До участі у змаганнях вже зареєструвались 1000 учасників. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Змагання розпочнуться о 10:20 на площі Ринок у Львові. Далі спортсмени рухатимуться до вулиці Кульпарківської. З 10:50 до 11:30 на цій вулиці рух транспорту буде тимчасово обмежений.

"На виїзді зі Львова розпочнеться основний старт на час. Фінішуватимуть велосипедисти у Брюховичах. На дорогах, якими пролягає маршрут, можливі ситуативні обмеження руху", – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Нагадаємо, вперше змагання з велосипедного спорту «Львівська сотка» відбулись у 2010 році. Тоді участь взяли лише 35 велосипедистів. З 2018 року змагання відбуваються двічі на рік за різними маршрутами. Окрім марафону «Львівська сотка. Весна», започаткували «Львівська сотка. Осінь» – марафон, який не відкриває сезон, а відбувається тоді, коли всі досягають піку форми – восени. Характерними особливостями маршруту є значний набір висоти.

Додамо, що у суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах