Куди поїдемо: FlixBus запустить рейси зі Львова до трьох країн Європи

FlixBus запустить рейси зі Львова до трьох країн Європи. Фото: beautymagazin.hu (умовне)

FlixBus запустить рейси зі Львова до трьох країн Європи. Фото: beautymagazin.hu (умовне)

Транспорт та інфраструктура
06 липня 2021 12:58

Європейський автобусний лоукост-перевізник FlixBus запустить три нові рейси зі Львова. Так, вже цього місяця з міста Лева можна буде поїхати до Вроцлава, Будапешта та Плзеня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це під час прес-конференції у Львові у вівторок, 6 липня, повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман, пише Zaxid.net.

Так, з 20 липня запустять автобуси із Києва у Плзень (Чехія), який курсуватиме через Львів. Рейси виконуватимуть 5 разів на тиждень: у вівторок, четвер, п'ятницю, суботу і неділю. Вартість квитків стартує від 150 гривень. Автобуси курсуватимуть через Краків, Катовіце, Остраву, Оломоуць, Брно та Прагу.

Вже з 21 липня перевізник виконуватиме прямі рейси зі Львова до Вроцлава (Польща). Автобус курсуватиме через Краків, Катовіце та Ополе. Рейси виконуватимуть із тричі на тиждень: у п'ятницю, суботу та неділю. Квитки коштуватимуть від 150 гривень у одну сторону.

Також 21 липня FlixBus запустить ще один рейс зі Львова – до Будапешту (Угорщина). Автобуси курсуватимуть через Стрий, Мукачево, Ужгород, Ньїредьгазу та аеропорт у Будапешті. Рейси виконуватимуть тричі на тиждень: у понеділок, середу і суботу. Вартість квитків – від 200 гривень.

На маршрутах курсуватимуть фірмові зелені автобуси FlixBus. Для комфорту пасажирів тут у транспорті безпечна відстань між сидіннями, а в салоні – безкоштовний Wi-Fi, розетки та туалет.

За словами Міхала Лемана, таким чином 7 із 8 зелених ліній FlixBus пролягатимуть через Львів, що перетворить місто у логістичний транспортний хаб зі зручними пересадками для пасажирів. Квитки на всі рейси можна придбати на сайті перевізника.

Нагадаємо, європейський автобусний перевізник FlixBus запустив автобус, який курсує на новому рейсі із Затоки в Драгобрат через Львів. Рейси курсують щоденно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах