З Бандери у Рясне – за 7 хвилин: на Залізничну чекають великі зміни

З Бандери у Рясне – за 7 хвилин: на Залізничну чекають великі зміни. Фото: Вікіпедія

З Бандери у Рясне – за 7 хвилин: на Залізничну чекають великі зміни. Фото: Вікіпедія

Транспорт та інфраструктура
27 липня 2021 15:28

Міський голова Львова Андрій Садовий анонсував ремонт вулиці Залізничної. Мер хоче, аби після ремонту доїхати з Бандери або Городоцької у Рясне можна було за 7 хвилин. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Я хочу, щоб Олег Шмід (директор ЛКП «Інститут просторового розвитку» – примітка автора) ще зробив проект ремонту вулиці Залізничної, щоб ми ще цього року там почали роботи. Щоб ми з вулиць Бандери, Городоцької у Рясне заїхали за 7 хвилин, коли вул. Залізнична буде зроблена", – розповів мер Львова.

Також Андрій Садовий наголосив, що нині в усьому світі переглядають ставлення до транспорту. У пріоритеті є громадський транспорт, велоінфраструктура та пішохідні доріжки.

"У нас щороку зростає кількість приватного транспорту, альтернативою може бути лише громадський транспорт», – наголосив він.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий розповів, які дороги ремонтуватимуть у 2021 та 2022 роках. Відтак, цього року планується завершити роботи на тих об`єктах, які вже розпочаті. Серед важливих об'єктів на 2022 рік – Залізнична, Грінченка, Мазепи, Топольна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах