Цифра дня: «Львівавтодор» отримав 20 000 персоналізованих карток «Леокарт»

Цифра дня: «Львівавтодор» отримав 20 000 персоналізованих карток «Леокарт». Фото: Львівська міська рада.

Цифра дня: «Львівавтодор» отримав 20 000 персоналізованих карток «Леокарт». Фото: Львівська міська рада.

Транспорт та інфраструктура
27 липня 2021 16:50

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» отримало 20 000 персоналізованих карток «Леокарт». У місті триває впровадження електронного квитка. Читайте всі новини Львова

«Незважаючи на певні карантинні обмеження у ЄС, що спричинили затримку друку транспортних карток, команда «Леокарт» нещодавно отримала першу партію персоналізованих карток від чеської команди Mikroelektronika». 20 000 карток вже у нас», - повідомили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду «Львівавтодору».

«Львівавтодор» уклав з Європейським банком реконструкції та розвитку кредитний договір на проект «Впровадження АСОП у місті Львові» на загальну суму 10 мільйонів євро. Місцевий внесок – у сумі 1,2 мільйона євро.

Плани за проєктом е-квитка на цей рік: запуск Центру обслуговування пасажирів; отримання перших пільгових транспортних карток Леокарт; тестовий монтаж системи АСОП на кожен тип транспортного засобу; тестування та прийняття програмного забезпечення; прший продаж електронних загальних та туристичних карт під час тестування оплати проїзду.

Встановлення системи АСОП на усі транспортні засоби заплановано провести до кінця 2021 року. Здача в експлуатацію системи АСОП запланована на 13 січня 2022 рік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах