На Стрийській знесуть «Формулу краси»: що там буде

На Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкому

На Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкому

Транспорт та інфраструктура
30 липня 2021 14:14

На вулиці Стрийській у Львові знесуть спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси». На його місці облаштують заклад громадського харчування. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідні містобудівні умови і обмеження видали під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 30 липня, пише Твоє місто.

«Йде мова про перехрестя вулиці Стрийської і Наукової біля озера. Там є двоповерхова громадська будівля. Є пропозиція замінити її одноповерховою. У перспективі є ще забудова, яку будемо розглядати на містобудівній раді, але нині йдеться виключно про цю будівлю, в контурах існуючих ліній. Там буде заклад громадського харчування з облаштуванням ландшафту», – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

На Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкомуНа Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкому

На Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкомуНа Стрийській знесуть «Формулу краси». Візуалізація із виконкому

Так, заклад громадського харчування з’явиться на вулиці Стрийській, 202. Для цього доведеться знести існуючу двоповерхову будівлю – спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси», який колись належав фірмі Дубневичів. Будівлю продали у вересні 2020 року.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво видали ТзОВ «Віллоу Ярд Р1».

Нагадаємо, вже у вересні цього року у Львові продовжать реконструкцію фонтану «Кульбаба». Крім того, планують оновити усю площу Галицьку, а також демонтувати дві тимчасові споруди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах