Житловий комплекс на парковці: водії з Пасічної отримають пільги

Житловий комплекс на парковці: водії з Пасічної отримають пільги. Фото: Львівська міська рада.

Житловий комплекс на парковці: водії з Пасічної отримають пільги. Фото: Львівська міська рада.

Транспорт та інфраструктура
03 серпня 2021 13:52

Будівництво на вулиці Пасічній, 84 у Львові відбуватиметься відповідно до початкових цифр у містобудівних умовах. Забудовник передбачив пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Про це заявив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На Пасічній, 84 у Львові забудовник передбачає пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Фото: Львівська міська радаНа Пасічній, 84 у Львові забудовник передбачає пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Фото: Львівська міська рада

За словами Любомира Зубача, на те, аби «переконати» забудовника скоригувати проект пішло пів року.

"Врешті-решт, ми фактично повернулись до початкових цифр. І, що особливо важливо для міста, – забудовник передбачає пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Це було принциповою позицією, адже новий житловий комплекс та офіси з’являться саме на місці великої парковки, де ставили авто львів’яни з навколишніх будинків", – розповів Зубач.

За його словами, офіси майбутньої будівлі сходяться один до одного з первісними намірами – 4400 метрів квадратних приміщень громадського призначення (забудовник зменшив площі офісів майже втричі, порівняно з тим, що обіцяв у першому проекті, збільшивши площу житла).

Паркомісць фінально буде 228 на 160 квартир і офіси. Окрім того, мешканці з сусідніх будинків матимуть змогу на пільгових умовах ставити тут свої автомобілі в нічний час.

Нагадаємо, що на вулиці Стрийській у Львові знесуть спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси». 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах