Не будь оленем: де у Львові посилять роботу інспектори з паркування

Не будь оленем: де у Львові посилять роботу інспектори з паркування. Фото: epravda.com.ua

Не будь оленем: де у Львові посилять роботу інспектори з паркування. Фото: epravda.com.ua

Транспорт та інфраструктура
05 серпня 2021 10:17

На кільці на вулиць В'ячеслава Липинського та Богдана Хмельницького у Львові посилять роботу інспектори з паркування. У разі необхідності до порушників буде задіяно евакуатор. Про це заявив начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На кільці на вулиць В'ячеслава Липинського та Богдана Хмельницького у Львові посилять роботу інспектори з паркування. Фото:  Олександр МазуренкоНа кільці на вулиць В'ячеслава Липинського та Богдана Хмельницького у Львові посилять роботу інспектори з паркування. Фото: Олександр Мазуренко

«На вихідних підрядна організація ТзОВ «Онур» провела роботи з асфальтування кільця на вулиці Липинського – вулиці Хмельницького. Розмітку на кільці нанесуть за кілька тижнів, однак вже з неділі кільце повністю відкрите для проїзду транспорту. На кільці встановлено знаки про заборону паркування, позаяк це блокує проїзд", – розповів Орест Олеськів.

За його словами, з огляду на те, що водії таки порушують заборону і залишають свої авто на кільці, тут буде посилено роботу інспекторів з паркування.

"У разі необхідності буде задіяно евакуатор», – наголосив начальник управління транспорту Львівської міської ради. 

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий анонсував ремонт вулиці Залізничної. Мер хоче, аби після ремонту доїхати з Бандери або Городоцької у Рясне можна було за 7 хвилин. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах