На Малоголосківській відкриють новий дитсадок на 350 вихованців: фото, відео

На Малоголосківській відкриють новий дитсадок на 350 вихованців. Фото: Львівська міська рада.

На Малоголосківській відкриють новий дитсадок на 350 вихованців. Фото: Львівська міська рада.

Транспорт та інфраструктура
06 серпня 2021 10:46

У вересні 2021 року на вулиці Малоголосківська, 34 у Львові відкриють садок №8. Загалом у дошкільній установі передбачено відкриття 18 груп із врахуванням віку вихованців. Загальна проектна потужність закладу складатиме 350 осіб.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У приміщенні нового дитсадка на Малоголосківській мають бути навчальні групи для дітей, допоміжні приміщення, харчоблок, пральні. На території садочка облаштовані котельня, спортивний та ігровий майданчики.

У вересні 2021 року на вулиці Малоголосківська, 34 у Львові відкриють садок №8. Фото: Львівська міська радаУ вересні 2021 року на вулиці Малоголосківська, 34 у Львові відкриють садок №8. Фото: Львівська міська рада

«В цьому мікрорайоні дуже необхідний заклад дошкільної освіти. Це приміщення здував приватний забудовник, він завершує всі ремонтні роботи. Після всіх робіт він передається у комунальну власність. Відтак управління освіти міста вже закупило необхідне обладнання для харчоблоку, меблі для спалень та ігрових, ігротеки, розвиткові матеріали тощо. Ми готуємось до відкриття», – зазначила т. в. о. начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Хонько.

У дошкільній установі передбачено відкриття 18 груп на 350 дітей із врахуванням віку вихованців. Будуть 4 групи раннього віку – (2-3 роки); 14 дошкільних груп – (3-6 років).

Додамо, що в будівлі передбачено приміщення для створення групи для дітей з особливими освітніми потребами.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах