Що там буде: на підземний перехід на площі Митній чекають великі зміни

На підземний перехід на площі Митній чекають великі зміни. Фото: Львівська міська рада

На підземний перехід на площі Митній чекають великі зміни. Фото: Львівська міська рада

Транспорт та інфраструктура
18 серпня 2021 15:11

Підземний перехід на площі Митній у Львові хочуть перетворити на простір для виставок торів молодих митців та художників. Зараз над концепцією працюють фахівці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами мера Львова Андрія Садового, для міста важливо, аби всі простори та площі використовувались з максимальною користю та креативністю.

«Закінчилась угода оренди з попереднім орендарем, який там мав торгівлю. Я би там бачив мистецтво. Я попросив наших колег з Муніципального мистецького простору на вул. Стефаника, щоб вони взялись за цей кейс і продумали цікаву ідею, щоб там було продовження галереї, щоб молоді художники та митці там могли виставляти свої роботи. Зараз вони це концептуально опрацьовують, думаю, рішення знайдуть. Також там буде гарне продовження – це мур і простір, який ми переоблаштовуємо, там також буде вода. Класні речі потребують серйозних думальних процесів», - прокоментував міський голова Львова.

Нагадаємо, раніше підприємство «Адміністративно-технічне управління» спільно з Личаківською районною адміністрацією демонтували торгівельні павільйони в підземному переході на площі Митній у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах