До 1 вересня: перехрестя Пекарської – Тершаковців – Чехова перекриють

До 1 вересня: перехрестя Пекарської – Тершаковців – Чехова перекриють. Фото: Юрій Богун (умовне).

До 1 вересня: перехрестя Пекарської – Тершаковців – Чехова перекриють. Фото: Юрій Богун (умовне).

Транспорт та інфраструктура
19 серпня 2021 11:23

З 20 серпня у Львові буде перекрито для руху транспорту перехрестя вулиць Пекарська – Тершаковців – Чехова. Тут з'єднують комунікації, закінчуючи останні ремонтні роботи перед відкриттям. Об’їзд перехрестя відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

За інформацією Львівського комунального підприємства «Львіввавтодор», з 23.00 п'ятниці, 20 серпня, перехрестя Пекарська – Тершаковців – Чехова перекриють для руху транспорту. Орієнтовно роботи триватимуть 10 днів.

Об’їзд перехрестя відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

З 20 серпня у Львові буде перекрито для руху транспорту перехрестя вулиць Пекарська – Тершаковців – Чехова.З 20 серпня у Львові буде перекрито для руху транспорту перехрестя вулиць Пекарська – Тершаковців – Чехова.


«Відкриття вулиці Пекарська слід очікувати 1 вересня. Однак підрядник буде старатися зробити все швидше», – розповів прессекретар Львівського комунального підприємства «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Проєктом реконструкції Пекарської передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Вартість робіт – 109,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, що 19 та 21 серпня у Львові для проведення репетицій маршу за участю військовослужбовців перекриють частину вулиці Стрийської. Рух транспорту буде обмежено на ділянці від вулиці Сахарова до Монументу слави. У зв’язку з цим, один із тролейбусів тимчасово не курсуватиме, а три автобуси змінять маршрути. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах