Приїхали: на Личаківській три дні не курсуватимуть трамваї

На Личаківській три дні не курсуватимуть трамваї. Фото: Львівська міська рада

На Личаківській три дні не курсуватимуть трамваї. Фото: Львівська міська рада

Транспорт та інфраструктура
20 серпня 2021 10:14

На вулиці Личаківській впродовж трьох днів не курсуватимуть трамваї. Тут мінятимуть аварійну ділянку колії, тож з 20:00 сьогодні, 20 серпня, і до 5:00 понеділка, 23 серпня, тут буде обмежено рух транспорту. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як пояснив заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко, громадський автотранспорт курсуватиме без змін, адже тут організують реверсний рух.

Рух транспорту обмежать на вулиці Личаківській, від будинку № 69 до будинку № 83. Тут і мінятимуть аварійну ділянку колії, тож рух міського електротранспорту зупинять:

трамваї № 1 впродовж вказаного часу не курсуватимуть;

трамваї № 2 курсуватимуть за таким маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Дорошенка – вул. Коновальця та у зворотному напрямку: вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. Вітовського – вул. Коновальця.

Нагадаємо, 19 та 21 серпня у Львові для проведення репетицій маршу за участю військовослужбовців перекриють частину вулиці Стрийської. Рух транспорту буде обмежено на ділянці від вулиці Сахарова до Монументу слави. У зв’язку з цим, один із тролейбусів тимчасово не курсуватиме, а три автобуси змінять маршрути.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах