Дізнайся: що збудують біля озера на вулиці Стрийській

Що збудують біля озера на вулиці Стрийській. Фото: unsplash.com (умовне)

Що збудують біля озера на вулиці Стрийській. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
07 вересня 2021 11:08

Київські бізнесмени відкриють у Львові найбільший алкомаркет, а також магазин морепродуктів. Вони з’являться на вулиці Стрийській, 202 у Львові, що неподалік «Дитячої планети». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Йдеться про скляну будівлю біля озера на вулиці Стрийській, будівництво якої розпочалось нещодавно. Наразі там тривають опоряджувальні роботи, а вже у жовтні тут планують відкрити магазин алкоголю BadBoy і магазин мережі Egersund Seafood, де продаватимуть морепродукти, пише Zaxid.net.

Що збудують біля озера на вулиці Стрийській. Фото: Олена БєлкінаЩо збудують біля озера на вулиці Стрийській. Фото: Олена Бєлкіна

За словами представника «BadBoy» Дмитра Сергієні, у магазині продаватимуть вино, пиво та міцний алкоголь. Окрім того, там відкриють винний бар, де будуть проводити різні дегустації та інші заходи. Це буде найбільший магазин з алкоголем у Львові.

Львів стане другим містом, де відкриється алкомаркет цієї мережі. Також у приміщенні на Стрийській буде норвезький магазин морепродуктів «Egersund Seafood». Чотири такі магазини уже працюють у Києві.

Нагадаємо, нещодавно на вулиці Стрийській у Львові знесли спортивно-оздоровчий клуб «Формула краси». На його місці облаштують новий ресторан «Реберня».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах