Міфічна Полтва: у Львові прогнозують затори через костюмований жіночий велопарад

Міфічна Полтва: у Львові прогнозують затори через костюмований жіночий велопарад. Фото: Еспресо (умовне).

Міфічна Полтва: у Львові прогнозують затори через костюмований жіночий велопарад. Фото: Еспресо (умовне).

Транспорт та інфраструктура
03 вересня 2021 12:48

У суботу, 4 вересня, у Львові відбудеться костюмований жіночий велопарад «Міфічна Полтва». Він стартує біля пам’ятника Іванові Франкові та проїде центром міста. Можливе ситуативні перекриття руху.

Акцію організовує Львівська асоціація велосипедистів. Організатори запрошують усіх охочих долучитися до костюмованого дійства та підземної річкової історії міста. Костюми чи тематичні елементи не є обов’язковими, а доповнити свої образи охочі також зможуть за допомогою аквагриму.

«Із собою мати велосипед, за бажанням тематичний костюм, а також гарний настрій», – зазначають організатори.

Збір учасників розпочнеться 4 вересня о 13:00 біля пам’ятника Іванові Франкові. Початок пробігу о 14:00. Учасники проїдуть за маршрутом: вул. Університетська – вул. Січових Стрільців – просп. Свободи – просп. Чорновола – вул. Мазепи – вул. Грінченка – вул. Хмельницького – вул. Липинського – просп. Чорновола – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок. Тож із 14.00 до 15.00 за цим маршрутом можливі ускладнення в русі.

Нагадаємо, що у суботу, 11 вересня, у Львові відбудеться урочиста хода з вшануванням мощей блаженного Якова Стрепи. За маршрутом ходи можливе ускладнення руху транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах