Хороша новина: реконструйовану Пекарську відкрили для проїзду

Хороша новина: реконструйовану Пекарську відкрили для проїзду. Фото: Олег Шмід.

Хороша новина: реконструйовану Пекарську відкрили для проїзду. Фото: Олег Шмід.

Транспорт та інфраструктура
06 вересня 2021 10:50

У Львові після масштабної реконструкції відкрили для проїзду вулицю Пекарську. Про це повідомили у Львівському комунальному підприємстві "Львіватодор". Вартість робіт - 109,4 мільйона гривень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ремонт вул. Пекарської фактично завершено. Підрядник виконав всі основні роботи, і від сьогодні, 6 вересня, вулицю з 9 год вже відкриють для проїзду транспорту. Ще залишиться нанести розмітку і завершити благоустрій в кількох місцях. Натомість приблизно до листопада ще триватиме ремонт вул. Шімзерів», - йдеться у повідомленні «Львівавтодору».

Нагадаємо, проєктом реконструкції Пекарська, який розробив «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах