Є відповідь: коли у Львові почнуть будувати сміттєпереробний завод

Коли у Львові почнуть будувати сміттєпереробний завод. Фото: unsplash.com (умовне)

Коли у Львові почнуть будувати сміттєпереробний завод. Фото: unsplash.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
15 вересня 2021 12:52

Вже у жовтні цього року на вулиці Пластовій, 13 у Львові почнуть будувати сміттєпереробний завод. Будівництво сподіваються завершити за півтори роки. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«У травні 2021 року підписали угоду з підрядником. Він має 24 місяці на виконання проєктних та будівельних робіт. Зараз завершуємо деякі проєктні роботи, а в кінці жовтня розпочнемо будівельні. Сподіваюсь, що за півтори роки будівництво завершимо», – розповів керівник ЛКП «Зелене місто» Тарас Калужний виданню Твоє місто.

Підрядником є польська компанія «Control Process S.A», наразі її представники ознайомлюється із ділянкою на вулиці Пластовій та вносить певні зміни в технологічну частину проектування. Також у ЛКП очікують усіх погоджень і дозволів на початок будівельних робіт.

Наразі на Пластовій уже рік працює компостувальна станція. ЛКП «Зелене місто» у квітні уклали першу угоду через систему ProZorro про продаж компосту і визначили ціну за тонну добрива у 309 гривень.

Нагадаємо, на деяких контейнерних майданчиках у Львові з’явились ручні преси для стискання пляшок. Завдяки таким пресам використані пляшки займатимуть менше місця, тож контейнери повільніше наповнюватимуться.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах