Впродовж трьох днів у Львові один з тролейбусів не курсуватиме, а деякі автобуси змінять маршрути

Впродовж трьох днів у Львові один з тролейбусів не курсуватиме, а деякі автобуси змінять маршрути. Фото: inlviv.in.ua (умовне)

Впродовж трьох днів у Львові один з тролейбусів не курсуватиме, а деякі автобуси змінять маршрути. Фото: inlviv.in.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
16 вересня 2021 18:14

Впродовж трьох днів, 17-19 вересня, у Львові не курсуватиме тролейбус №25, а деякі автобуси курсуватимуть за зміненим маршрутом. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, зміни маршрутів громадського транспорту зумовлені роботами зі заміни каналізаційного випуску на вулиці Стрийській, 11.

Відтак, з 7:00 17 вересня і до 23:00 19 вересня рух транспортних засобів на вулиці Стрийській, 11 буде закрито. Також у вказаний час тролейбусний маршрут № 25 не курсуватиме. А автобусні маршрути № 3А, 18, 44, 57 оминатимуть закриту ділянку по вулицях Героїв Майдану – Вітовського – площа І. Франка – і далі за маршрутом.

Впродовж трьох днів у Львові один тролейбус не курсуватиме, а деякі автобуси змінять маршрути. Фото: Львівська міська радаВпродовж трьох днів у Львові один тролейбус не курсуватиме, а деякі автобуси змінять маршрути. Фото: Львівська міська рада

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий розповів про плани щодо закупівлі нового транспорту для міста. Так, у планах – закупівля 10 нових трамваїв, 250 електробусів та 100 тролейбусів з автономним ходом. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах