Не чекай даремно: 18 вересня у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами

18 вересня у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Фото: Львівська міська рада (умовне)

18 вересня у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Транспорт та інфраструктура
18 вересня 2021 10:21

Через безкоштовний концерт «Океану Ельзи», який відбудеться вже сьогодні, 18 вересня, громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Крім того, деякі вулиці у Львові будуть закритими для руху транспорту. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, 18 вересня будуть такі зміни у русі транспорту:

  • тролейбуси № 32 не курсуватимуть;
  • тролейбуси № 22 їздитимуть за маршрутом «Автовокзал – вул. Суботівська» по вул. Ряшівська - вул. Городоцька - вул. Сяйво - вул. Широка;
  • з 16:00 автобуси № 33 та №38 курсуватимуть до вул. Коперника - зупинка громадського транспорту «Головна Пошта»;
  • автобуси № 15 та № 43 з 16:00 у частині зміни руху курсуватимуть вул. Устияновича – вул. Бібліотечна –  вул. Дорошенка - вул. С. Бандери – вул. Коперника – вул. Дорошенка – далі за маршрутом.

Крім того, з 1:00 18 вересня на вулиці Університетській для руху транспорту буде перекрита права крайня смуга у напрямку руху від вулиці Листопадового Чину до вулиці Січових Стрільці, а з 14:00 і до 5:00  19 вересня закритою буде вся вулиця Університетська.

Також 18 вересня з 16:00 до 0:00 для руху транспорту буде закрита вулиця Листопадового Чину від площі Григоренка до вулиць Новаківського, Лепкого, Огієнка, Гоголя, Крушельницької, Словацького на відрізку від вулиці Словацького до вулиці С.Стрільців, на відрізку від вулиці Словацького до вулиці Костюшка.

Зазначимо, впродовж трьох днів, 17-19 вересня, у Львові не курсуватиме тролейбус №25, а деякі автобуси курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Нагадаємо, організатори безкоштовного концерту гурту «Океан Ельзи» у Львові заявили, що пускатимуть на захід не всіх. Зважаючи на ріст захворюваності на коронавірус, на захід зможуть потрапити лише вакциновані та ті, хто має негативний тест на Covid-19. Також усі охочі зможуть щепитися безпосередньо перед концертом у мобільних пунктах вакцинації.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах