Є відповідь: коли відкриють перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких

Коли відкриють перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких. Фото: Роман Балук (архівне)

Коли відкриють перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких. Фото: Роман Балук (архівне)

Транспорт та інфраструктура
01 жовтня 2021 14:03

У Львові триває реконструкція вулиці Степана Бандери. Вже сьогодні, 1 жовтня, для проїзду відкриють частину дороги – йдеться про перехрестя вулиць Федьковича-Шептицьких. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«На вул. С. Бандери підрядник продовжує ремонтні роботи на кількох ділянках паралельно, зокрема роботи зосереджені на перехрестях. Так, 1 жовтня підрядник планує відкрити перехрестя вул. Федьковича – вул. Шептицьких – вул. С. Бандери. Зараз там завершують роботи з асфальтування велодоріжок. Залишиться, щоб «Львівелектротранс» встановив контактну мережу для проїзду тролейбусів», - розповів прессекретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Після відкриття згаданого перехрестя, ремонтні бригади розпочнуть роботи на перехресті з вулицею Городоцька. Всі ремонтні роботи на вулиці Степана Бандери планують завершити до кінця цього року.

До слова, загалом відремонтують всю вулицю Степана Бандери, протяжність якої 1,05 км. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», – 209 499 990 грн.

Нагадаємо, у Львові з минулого року триває капітальний ремонт вулиці Пилипа Орлика. Фахівці зіткнулись з деякими проблемами, однак вулицю планують відкрити для проїзду уже в грудні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах