Є відповідь: коли відкриють перехрестя вулиць Бандери – Антоновича

Коли відкриють перехрестя вулиць Бандери – Антоновича. Фото: Роман Балук (умовне)

Коли відкриють перехрестя вулиць Бандери – Антоновича. Фото: Роман Балук (умовне)

Транспорт та інфраструктура
28 жовтня 2021 12:24

У Львові триває реконструкція вулиці Степана Бандери. З понеділка, 1 листопада, для проїзду транспорту відкриють перехрестя вулиць С. Бандери – вул. Антоновича. Тож тут відновлять рух транспорту, зокрема й громадського. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«З 1 листопада ми відкриваємо для проїзду перехрестя з вул. Антоновича. Відтак буде відкритий проїзд на вул. Русових і вул. Митрополита Андрея. Тому з понеділка, з 08.00 год, по цих ділянках зможе курсувати транспорт, зокрема громадський, за винятком трамвая», - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор»  Микола Власюк.

Про зміни в русі громадського транспорту, у зв’язку з відкриття для проїзду перехрестя вулиць С. Бандери – Антоновича, повідомлять додатково.

Нагадаємо, на вулиці С. Бандери триває реконструкція. Проектно-кошторисна документація була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», – 209 499 990 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах