Що будуватимуть на місці популярного у Львові ресторану «Шекспір»

Що будуватимуть на місці популярного у Львові ресторану «Шекспір»

Що будуватимуть на місці популярного у Львові ресторану «Шекспір» Фото: facebook.com/Петро Адамик

Транспорт та інфраструктура
18 листопада 2021 13:42

На місці популярного у Львові ресторану «Шекспір», що нещодавно закрили, планують збудувати будівлю з офісними приміщеннями, готелем та рестораном.

«Ми лише починаємо працювати над проєктом, ще не відчуваємо до кінця, що там має бути. Але хочемо, щоби воно було не менш знаковим місцем, ніж було. На першому поверсі точно буде кафе чи ресторан із назвою «Шекспір», такий у нас план з компаньйонами. Бачу, що там може бути частина апартаментів, офісів і комерції. Зводити просто житловий будинок немає сенсу», – розповів депутат Львівської міської ради від «ЄС» Петро Адамик.

Ресторан «Шекспір» працював на вулиці Любінській, 114 у Львові понад 17 років. Однак власникам довелось закрити ресторан через пандемію, пише видання Твоє Місто.

«Як приймали рішення про закриття «Шекспіру», то я не спав дві ночі. Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця. Через пандемію виникли проблеми. Минулої зими довелось вкладати в цю справу багато грошей. Літом вони самі на себе заробляли, але…», – пояснив Петро Адамик.

Нагадаємо, 16 листопада стало відомо про закриття легендарного ресторану «Шекспір», який працював на вулиці Любінській, 144.

За інформацією порталу YouControl, керівником ТзОВ «Британський дім», що зареєстровано на вулиці Любінській, 144 у Львові, є Христина Химчак, а засновниками – колишній депутат Львівської міської ради і засновник компанії «Дорожні Технології» Петро Соболь та депутат міської ради Петро Адамик.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах