На Сихові збудують багатоповерхівку з підземним паркінгом

На Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом

На Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом Фото: in.pinterest/Statimbuild.com

Транспорт та інфраструктура
22 листопада 2021 13:39

У Сихівському районі Львова побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. Він з’явиться на території колишнього заводу «Полярон».

Територія для будівництва розташована на вулиці Угорській,14 поміж новобудов, які звели на території колишнього заводу «Полярон». Йдеться про ділянку площею 0,16 га. Там зведуть дві секції офісного центру на вісім і чотири поверхи, пише tvoemisto.tv.

На Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгомНа Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом Фото: lun.ua

Також там облаштують підземний паркінг майже на 50 авто. У містобудівних умовах та обмеженнях йдеться, що ділянку забудують на 40%. Висота забудови не має перевищувати 33 метри.

На Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгомНа Сихові побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом Фото: lun.ua

Нагадаємо, у Львові збудують великий урбан-парк. Це буде відкрита територія зі спортивними майданчиками, скейтпарком та зонами відпочинку у мікрорайоні Погулянка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах