На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен»

На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен»

На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен» Фото: google.com/maps/

Транспорт та інфраструктура
25 листопада 2021 14:50

У Львові почали демонтувати торговий центр «Арсен», який понад 10 років працював на вулиці Княгині Ольги, 120, що поблизу міського Центру зайнятості. А зачинили назавжди цей торговий центр ще в серпні цього року.

Що саме буде на місці торгового центру – наразі достеменно невідомо. Утім, згідно з планом зонування території Франківського району міста, ділянка, на якій розташований супермаркет, належить до зони Г-6, а саме – об'єктів торгівлі, пише видання Твоє місто.

Попри це, у липні Львівська міська рада провела громадські слухання щодо зміни зонінгу. Йдеться про те, щоб із зони Г-6 перевести цю земельну ділянку в зону Г-2, тобто зону громадської забудови, яка передбачає і житлове будівництво.

На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен»На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен» Фото: vgolos.ua

У 2020 році цю землю викупило ТзОВ «Євротек-девелопмент». Йдеться про ділянку розміром 1,7338 гектара у Франківському районі міста, на перетині вулиць Княгині Ольги, Наукової та Трускавецької.

За інформацією аналітичної системи YouControl, компанію зареєстрували у грудні 2020 року за тією ж адресою – вулиця Княгині Ольги, 120. Виконавчий директор та засновник – Ернест Іщук. Компанія займається будівництвом житлових і нежитлових будинків. Наразі Ернест Іщук відмовився коментувати журналістам, що саме планує звести компанія на цій ділянці.

За даними із витягу кадастрового реєстру, речове право на ділянку компанія зареєструвала у серпні цього року. Вид використання землі – будівництво та обслуговування торгового центру.

На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен»На вулиці Княгині Ольги у Львові знесуть торговий центр «Арсен» Фото: vgolos.ua

Нагадаємо, у Сихівському районі Львова побудують 8-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. Він з’явиться на території колишнього заводу «Полярон».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах