Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду

Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду

Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
09 грудня 2021 14:38

Сьогодні, 9 грудня, вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду транспорту. Тут уже завершили всі роботи із облаштування дорожнього полотна.

«9 грудня о 14:00 ділянка від вул. Тершаковців до Мечникова, включно з вул. Шімзерів, повністю стане проїзною для транспорту. На вулиці Шімзерів завершили всі роботи із облаштування дорожнього полотна і вже сьогодні цією ділянкою дороги зможуть їздити автівки!», - йдеться в повідомленні підприємства «Львівавтодор».

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, на вулиці залишилося нанести дорожню розмітку відповідно до організації дорожнього руху. Також в рамках реконструкції Пекарської планують висадити 2 тисячі кущів та 44 дерева.

Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїздуВулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua

Ремонтні роботи на вулиці Шімзерів виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість виконання робіт – 109,3 мільйони гривень.

Вулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїздуВулицю Шімзерів у Львові відкрили для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua

Нагадаємо, вулицю Степана Бандери у Львові повністю відкриють для проїзду транспорту до 19 грудня. Однак роботи з облаштування тротуарів, благоустрою триватимуть трохи довше.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах