Подарунок на Миколая: коли відкриють для проїзду вулицю Бандери

Вулицю Бандери повністю відкриють для проїзду транспорту до 19 грудня. Фото: inlviv.in.ua

Вулицю Бандери повністю відкриють для проїзду транспорту до 19 грудня. Фото: inlviv.in.ua

Транспорт та інфраструктура
15 листопада 2021 16:46

Вулицю Степана Бандери у Львові повністю відкриють для проїзду транспорту до 19 грудня. Однак роботи з облаштування тротуарів, благоустрою триватимуть трохи довше. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

«До 19 грудня, до свята Миколая, має бути завершено основний об’єм робіт, щоб вулиця Бандери була проїзною. Однак роботи щодо облаштування хідників, благоустрою, ще триватимуть», — сказав мер Львова Андрій Садовий.

Паралельно облаштовуватимуть площу біля пам’ятника Бандері. Вона має бути гармонійна з дитячим майданчиком, який розташований поруч. Також, там облаштують модульний туалет.

Як розповів Микола Власюк, директор «Львівавтодору», на сьогодні на вулиці Бандери повністю замінено всі комунікації, з’єднали всі колії і проводять замощення бруківкою проїзної частини вулиці.

«Зараз проводимо транспортне моделювання, щоб ділянки в межах вул. Городоцької, пл. Кропивницького, вул. Короткої, вул. Залізничної, вул. Тобілевича перевести в режим роботи громадського транспорту, тобто щоб громадський транспорт продовжував ними курсувати. Якщо моделювання покаже, що цей варіант буде кращим, то будемо його втілювати», — зазначив Микола Власюк.

Нагадаємо, 15 листопада після ремонту відкрили для проїзду перехрестя вулиць Бандери та Городоцької. Ремонтні роботи проводили цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяли виплачувати компенсацію. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах