Що побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині Ольги (візуалізація)

Що побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині Ольги

Що побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині Ольги Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
10 грудня 2021 12:55

У Львові на вулиці Княгині Ольги, де раніше був супермаркет «Арсен», збудують масштабний житловий комплекс із комерційними та офісними будівлями. Сьогодні, 10 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради депутати погодили містобудівні умови та обмеження на нове будівництво.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Проєкт будівництва розробила компанія «AVR» на замовлення ТзОВ «Євротек Девелопмент», пише tvoemisto.tv.

Що побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині ОльгиЩо побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині Ольги Фото: tvoemisto.tv

«За планом забудови об’єкт розбиваємо на дві частини і між ними передбачаємо пішохідний бульвар. Сам об’єкт – це щось схоже на «Вікінг парк», який будують на вулиці Зеленій. Там передбачені будівлі з торгівельними функціями, об’єкти громадського обслуговування та житло», – сказав представник архітектурної компанії.

За його словами, перші поверхи будівель призначені переважно для комерційних приміщень. Понад 2 700 метрів квадратних – це приміщення з громадською функцією. Також буде підземний паркінг на приблизно 500 місць.

Що побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині ОльгиЩо побудують замість "Арсену" на вулиці Княгині Ольги Фото: tvoemisto.tv

Комплекс буде мати різну поверховість. Будівля поблизу храму матиме 8 поверхів, у південній частині будівлі матимуть 10-12 поверхів. Архітектор зазначив, що вище будувати не можна, бо є обмеження через аерорух.

Загалом у житловому комплексі будуть мешкати понад 900 людей, там заплановано 460 квартир.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах