Сьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїзду

Сьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїзду

Сьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
18 грудня 2021 09:09

Сьогодні, 18 грудня, після 15:00 вулицю Степана Бандери у Львові відкриють для руху транспорту після реконструкції. А вже завтра, 19 грудня, тут відновлять курсування трамваїв.

«На Миколая ми обіцяли відкрити вул. Бандери. І о 15.00 ми це зробимо. А в неділю будемо відновлювати роботу трамваїв. З понеділка будемо звертати увагу на паркування, бо вулиця має бути проїзною», – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Сьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїздуСьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Миколи Власюка, основний об’єм робіт на вулиці Степана Бандери завершено. У межах реконструкції ще мають облаштувати підпірну стінку та транспортний хаб на перетині вулиць Бандери та Генерала Чупринки. Також залишається завершити благоустрій території, зокрема, тут мають висадити близько 80 дерев та облаштувати паркомісця.

«Нагадаю, що ділянка від вулиці Городоцької до вулиці Федьковича стала пішохідною зоною, тут зможуть проїжджати лише трамваї», - наголосив Микола Власюк.

До слова, ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, – 209,5 мільйонів гривень. Загалом відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 кілометрів.

Сьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїздуСьогодні вулицю Бандери у Львові відкриють для проїзду Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах