На Новому Львові збудують ліцей

На Новому Львові збудують ліцей

На Новому Львові збудують ліцей Візуалізація city-adm.lviv.ua.

Транспорт та інфраструктура
24 грудня 2021 16:09

Для львівського ліцею №80, що на вулиці Героїв Крут, 27, збудують новий навчальний корпус. Зведуть його за кошти приватного забудовника, а опісля передадуть на баланс міста. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Це хороший приклад синергії між міською радою і будівельним бізнесом та можливість добре розвинути соціальну інфраструктуру цього району. Ми отримали звернення від однієї з будівельних компаній про те, що вони готові долучитись до розбудови школи на Новому Львові. Йдеться про добудову з ремонтом, загалом 6500 кв. м. Забудовник за свої кошти все проектує та збудує. До проектування буде залучено якісну архітектурну фірму, після чого будуть шукатись найкращі рішення для реалізації проєкту», – розповів заступник міського голови з містобудування Любомир Зубар.

Як зазначив керівник департаменту гуманітарної політики Євген Бойко, будівництво нового корпусу ліцею №80 дозволить вирішити питання з початковою школою на 500 дітей, яка нині знаходиться в приміщенні садка на вулиці Мишуги.

«Після переведення початкової школи в новий корпус, у вивільненому приміщенні можна буде додатково відкрити 8 повноцінних груп в садку на 160 дітей», – наголосив Євген Бойко.

Міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення поспілкуватись із забудовником щодо можливості будівництва басейну у цьому приміщенні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах