У Львові скасували часові обмеження для проїзду пенсіонерів у громадському транспорті

У Львові скасували часові обмеження для проїзду пенсіонерів у громадському транспорті

У Львові скасували часові обмеження для проїзду пенсіонерів у громадському транспорті Фото: digitaloceanspaces.com

Транспорт та інфраструктура
30 грудня 2021 10:27

Від сьогодні, 30 грудня, у Львові скасовано обмеження пільгового перевезення пенсіонерів за віком у міському транспорті. Таке рішення прийняли на комісії ТЕБ і НС, у зв'язку зі зменшенням динаміки поширення коронавірусної хвороби на території Львівської територіальної громади.

Як зазначив начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, керівники автотранспортних та електротранспортного підприємств вже ознайомлені з рішенням комісії.

Так, раніше через стрімку динаміку поширення COVID-19 пенсіонери за віком могли безоплатно користуватися громадським транспортом лише в період з 11:00 до 16:00. Та від сьогодні, 30 грудня, ці обмеження скасовано.

До слова, вже з 13 січня 2022 року пільговики більше не зможуть їздити у громадському транспорті за пенсійним посвідченням. Таке право даватиме лише картка «Леокарт», яку потрібно буде завалідувати.

Нагадаємо, після впровадження е-квитка, через технічні складності, учні з пільговим квитком зможуть безкоштовно їздити в міському транспорті Львова увесь рік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах