Львів'яни вимагають капітального ремонту вулиці Зеленої

Львів'яни вимагають капітального ремонту вулиці Зеленої

Львів'яни вимагають капітального ремонту вулиці Зеленої Фото: petition.e-dem.ua

Транспорт та інфраструктура
10 сiчня 2022 16:50

Львів'янка зареєстрував електронну петицію з вимогою провести капітальний ремонт вулиці Зеленої. За словами її авторки Михальчук Ганни Ярославівни, відсутність дороги та великі ями ускладнюють рух як транспорту, так і пішоходів.

«Просимо зробити капітальний ремонт вул. Зелена на відрізку від буд. 115Ж до 115Д, оскільки на цій частині дорожнє полотно відсутнє та покрите великими ямами. Тротуари відсутні. Це ускладнює рух транспорту та пішоходів», – йдеться у петиції.

Львів'яни вимагають капітального ремонту вулиці ЗеленоїЛьвів'яни вимагають капітального ремонту вулиці Зеленої Фото: petition.e-dem.ua

Петицію з вимогою ремонту вулиці Зеленої у Львові зареєстрували сьогодні, 10 січня. Наразі петиція набрала 5 голосів із 500 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 60 днів.

Нагадаємо, львів'янин зареєстрував електронну петицію про реорганізацію паркінгів у місті. За словами її автора Ярослава Ханаса, ситуація з приватним транспортом у Львові нині настільки критична, що часто навіть пожежні автомобілі не можуть заїхати у двір.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах