У Львові зареєстрували петицію про реорганізацію паркінгів

У Львові зареєстрували петицію про реорганізацію паркінгів

У Львові зареєстрували петицію про реорганізацію паркінгів Фото: prikolno.cc (умовне)

Транспорт та інфраструктура
06 сiчня 2022 14:04

Львів'янин зареєстрував електронну петицію про реорганізацію паркінгів у місті. За словами її автора Ярослава Ханаса, ситуація з приватним транспортом у Львові нині настільки критична, що часто навіть пожежні автомобілі не можуть заїхати у двір. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Особливо ця проблема відчутна у спальних районах міста. Люди починають паркувати свої авто на узбіччях, тротуарах, газонах, тим самим порушуючи правила паркування, самовільно встановлюють обмежувачі на територіях загального користування, що призводить до конфліктів», – йдеться у тексті петиції

Ярослав Ханас переконаний, що для вирішення проблеми паркування у Львові всі паркінги міста слід реорганізувати та перебудувати на багатоповерхові. А під час проектування багатоповерхових будинків необхідно розраховувати паркомісця у такій кількості: 1 квартира – 1 авто.

Окрім того автор петиції пропонує виділити земельні ділянки для будівництва багаторівневих паркінгів, які б обслуговували квартали «старої» забудови, де не передбачено підземних паркінгів. 

Для того, аби петицію про реорганізацію паркінгів у Львові розглянули депутати міської ради необхідно, аби вона набрала пів тисячі голосів. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах