Біля львівського Центру зайнятості збудують Льодову арену — візуалізація

У Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізація

У Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізація Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
21 лютого 2022 16:02

У Львові на вулиці Івана Пулюя, неподалік Центру зайнятості, збудують Льодову арену. Вона буде розрахована приблизно на 400 місць.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво спортивно-розважального комплексу «Льодова арена» отримало управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

У Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізаціяУ Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізація Фото: city-adm.lviv.ua

Земельнаділянка для будівництва сягає площі 2,8 гектара. Земля перебуває у державній власності. Зводити спортивно-розважальний комплекс планують за державні кошти, які виділятимуть у межах програми «Велике будівництво».

У Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізаціяУ Франківському районі Львова збудують Льодову арену — візуалізація Фото: city-adm.lviv.ua

За даними з містобудівної документації, ділянка знаходиться у зоні Г-4 – зону культурних, спортивних та релігійних установ.

Нагадаємо, на території стадіону «Арена Львів» збудують спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена». Це буде зал-трансформер на 5 тисяч місць. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах