Львів'яни вимагають відновити бомбосховища у місті – петиція

Львів'яни вимагають відновити бомбосховища у місті  – петиція

Львів'яни вимагають відновити бомбосховища у місті – петиція Фото: 4vlada.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
22 лютого 2022 10:35

Львів'янин зареєстрував електронну петицію з вимогою відновити бомбосховища у місті. За словами автора Лозового Василя Михайловича, у Львові існує близько 20 сховищ спеціального призначення і усі вони перебувають у жахливому стані.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Звичайно, що це дуже дорогий ремонт, якщо робити ідеальний стан. Моя пропозиція полягає в тому , щоб всі ці укриття зробити такими, щоб там можна було перебувати якийсь час. Нехай не довгий – 1, максимум 2 дні, і для таких потреб не потрібно великого фінансування», – йдеться в петиції.  

Також Василь Лозовий додав, що містянам пропонують шукати укриття у підвальних приміщеннях. Та, посилаючись на військових, автор запевняє, що це не надто надійний варіант. Тож чоловік наполягає на проведенні косметичного ремонту всіх сховищ спеціального призначення.

Петицію з вимогою відновити бомбосховища у Львові зареєстрували 15 лютого. Наразі петиція набрала 6 голосів із 500 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 53 дні.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий закликав мешканців самостійно перевірити укриття біля своїх помешкань та прибрати їх.

«Є житловий будинок, у ньому є приміщення для укриття – ми звернулися до мешканців: «Організуйтеся, наведіть там порядок, зробіть три комплекти ключів». Немає у Садового дві тисячі людей, щоб всюди поприбирати. Це приватна власність. Кожен мешканець має дбати про свою безпеку», – пояснив мер Львова.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах