Завищення вартості оренди житла у Львові вважатимуть мародерством

Завищення вартості оренди житла у Львові вважатимуть мародерством

Завищення вартості оренди житла у Львові вважатимуть мародерством Фото: leogrand.com.ua (ілюстративне)

Транспорт та інфраструктура
03 березня 2022 19:55

Мер Львова Андрій Садовий опублікував відео із закликом не підвищувати ціни на оренду житла. За його словами, вартість оренди житла у Львові має залишитись такою, якою була у довоєнний час. А підвищення цін у нинішній ситуації розцінюватимуть як мародерство.

«Якщо ви приїхали до Львова, ховаючись від бомбардувань і обстрілів, та хочете орендувати помешкання, а власник виставляє вам захмарну ціну, знайте – це мародерство. По-перше, ми інформацію про такого власника ми зробимо публічною, по-друге, будемо діяти так, як це потрібно робити в часи військового стану», – запевнив Андрій Садовий.

Міський голова закликав усіх, хто стикнувся із «житловими мародерами», звертатися на гарячу лінію за номером 15-80. За словами Андрія Садового, усіх таких мародерів перевірять і зроблять їхні імена публічними, а також передадуть дані до Служби безпеки України.

Нагадаємо, після вторгнення Росії на територію України та початку повномасштабної війни, мешканці східних областей (і не тільки) масово евакуюються у західні. Тож попит на житло у Львові різко зріс. В той же час деякі львівські готелі суттєво підняли ціни на проживання – до 3500-5900 гривень за добу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах