Протягом березня львівські інспектори з паркування виписали штрафів на 2,4 мільйони гривень

Протягом березня львівські інспектори з паркування виписали штрафів на 2,4 мільйони гривень

Протягом березня львівські інспектори з паркування виписали штрафів на 2,4 мільйони гривень Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
22 березня 2022 10:20

Від початку березня у Львові евакуювали 117 автомобілів, які були припарковані у заборонених місцях. Також інспектори з паркування виписали штрафів на суму 2 383 920 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Так, протягом 21 дня березня найбільше порушень зафіксували у районі залізничного вокзалу і в центральній частині міста.

«За період з 1 до 21 березня інспектори з паркування виписали 5 476 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування на загальну суму 2 383 920 грн. Також за цей час було евакуйовано 117 автомобілів», — повідомили у департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради.

Для того, аби повернути своє авто, власник повинен сплатити 720 гривень за послуги евакуатора, ще 140 гривень коштує одна доба зберігання авто на майданчику. Окрім того, значна кількість хаотично припаркованих транспортних засобів, які створювали перешкоди для руху, була переміщена у передбачені для цього місця.

Майданчики для платного паркування Львова недовантажені, тому водії мають можливість повноцінно паркуватися без порушень правил дорожнього руху.

Перелік майданчиків для паркування – на Геопорталі Львова.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах