У центрі Львова демонтували популярний хоспер-паб «Когут»

У центрі Львова демонтували популярний хоспер-паб «Когут»

У центрі Львова демонтували популярний хоспер-паб «Когут» Фото: lviv.travel

Транспорт та інфраструктура
20 квiтня 2022 15:25

У Львові демонтували приміщення популярного хоспер-пабу «Когут», який працював неподалік Оперного театру у Львові. Судова тяганина щодо цього пабу тривала десять років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Розбирають тимчасову споруду, приміщення хоспер-пабу «Когут». Є рішення суду, яке зобов’язує це демонтувати. Судові процеси в цій справі тривали десять років. Власник неодноразово перепродував це майно, через це затягувався процес», – повідомила керівниця юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, пише Твоє місто.

У центрі Львова демонтували популярний хоспер-паб «Когут»У центрі Львова демонтували популярний хоспер-паб «Когут» Фото:facebook.com/comfycity.lviv

За словами Гелени Пайонкевич, на орендованій у міста ділянці ТЗОВ «Гурман» звів тимчасову споруду, на яку оформили право власності, згодом її перепродували. Йдеться про приміщення площею 80,3 квадратних метри на проспекті Чорновола, 2, що одразу за Львівською оперою. Тепер апеляційний господарський суд Львова підтримав рішення Господарського суду у Львівській області за позовом міської ради про демонтаж цієї споруди. Договір оренди земельної ділянки закінчився, земля буде у розпорядженні департаменту містобудування міськради.

Нагадаємо, біля Львівського академічного драматичного театр імені Лесі Українки демонтували незаконний МАФ. Колись популярного серед студентів медичного коледжу кіоску з хот-догами та кавою на Городоцькій, 32 більше не буде. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах