Через проблеми з пальним у Львові курсує менше автобусів

Через проблеми з пальним у Львові курсує менше автобусів

Через проблеми з пальним у Львові курсує менше автобусів Фото: city-adm.lviv.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
10 травня 2022 15:27

Приватні перевізники у Львові почали випускати на маршрути менше одиниць транспорту. Так, за минулий тиждень випуск зменшили сумарно на 10 машин. Це пов’язано із проблемою з пальним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Проблема з пальним до кінця не вирішена, і ціни продовжують зростати, водночас відчувається брак пального. Думаю, мешканці бачили, що автобуси стоять у чергах на заправці разом із іншими автомобілями. Для водіїв це теж є проблемою, бо після роботи вони мусять значний час стояти на АЗС. Додаткове навантаження і витрати несе й підприємство», – пояснив керівник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, пише Твоє місто.

За його словами, уже провели декілька нарад та шукають надійніші можливості постачання. Адже через те, що мешканці не мають змоги заправити власні автівки, зріс попит на громадський транспорт.

«Зараз частково приватні перевізники зменшили випуск автобусів на окремі маршрути за минулий тиждень. Не суттєво, йдеться про 10 машин сумарно. Мешканці цього не повинні відчути, оскільки зникли затори, тому навіть знижені випуски довозлять виконувати рейси за графіком», – додав Орест Олеськів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах